Poznati

Direktno.rs

25. 07. 2021. 21:50 0

Karis Zita Daglas nasledila najbolje od oca i majke

Karis Zita Daglas, ćerka holivudskog para Ketrin Zite Džouns i Majkla Daglasa danas ima 18 godina, a svi kažu da je ista, ako ne i lepša, od poznate mame.

Karis koja jako podseća na slavnu majku, već je zapala za oko modnim znalcima i fotografima koji joj nude saradnje. Poznati glumački par pored ćerke Karise, imaju i starijeg sina Dilana.

Karis Zita Daglas rođena je u aprilu 2003. godine. Ketrin Zita Džouns bila je trudna sa Karisom dok je snimala Oskarom nagrađen film "Čikago".

Karis je srednju školu završila u maju ove godine i uz blagoslov majke već krasi naslovnicu čuvenog magazina. Majka i ćerka bile su deo jedne modne kampanje u Rimu i dovoljan je jedan pogled na Ketrin i Karisu kako bi svima bilo jasno da neverovatno liče.

Karis je popularna i na društvenim mrežama gde je prati preko 160.000 ljudi. Na račun izgleda svakodnevno dobija niz komplimenata među kojima je i: "Ona je ista, ako ne i lepša od Ketrin Zite Džouns"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati