Poznati

Direktno.rs

23. 07. 2021. 20:03 0

Direktorka sa 3 godine? Ćerka Kajli Džener uplovila u biznis vode

Iako je najpoznatiji rijaliti na svetu "U korak sa Kardašijanovima" završen, Kajli ima Jutjub seriju pod imenom „Insajd Kajli Džener“, u kojoj detalje iz života i dalje deli sa fanovima. U jednoj od tih epizoda istakla je da će njena naslednica Stormi Venster pokrenuti sopstveni brend.

- Ona zapravo uskoro pokreće mali, tajni brend na kojem radimo već neko vreme - rekla je Kajli.

No, već su glasne priče da će se brend zvati "Kajli bejbi" i da je reč o kozmetičkim proizvodima za najmlađe. Instagram profil sa ovim imenom već je otvoren, ali na njemu nema nijedne objave.Ipak, to nije sprečilo skoro 800.000 ljudi da ga zaprati.

Malena Stormi će, kako se spekuliše, biti vodeće lice novog brenda, te su već krenuli komentari da će trogodišnja devojčica zauzeti direktorsko mesto.

- Mala direktorka, pa ovo je carski", "Mama je lepo mislila na nju, dala ćerki fotelju s tri godine, imaće gde da sedne i da nastavi posao kad poraste", "Možete da se sprdate koliko hoćete, devojka je napravila imperiju, ima šta da ostavi tom detetu", "Stormi direktorka, hit - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 Osim toga, Kajli je u novom videu možda potvrdila da je to taj brend.

- Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od "Kajli bejbi". Mogla bih da objavim sliku na Instagramu i najavim "Kajli bejbi" - rekla je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati