Poznati

Direktno.rs

16. 07. 2021. 18:59 0

Britni uzvraća: Tuži oca za zloupotrebu starateljstva

Obraćajući se sudu po drugi put za manje od mesec dana, pevačica Britni Spirs (39) je još jednom zahtevala da se njen otac Džejmi Spirs ukloni sa funkcije njenog staratelja nakon što je 13 godina kontrolisao njen život.

Naime, pop princeza je rekla sudu u Los Anđelesu da želi da tuži svog oca za zloupotrebu starateljtsva koje ima nad njom dugi niz godina.

Dajući dokaze telefonom, dok su pristalice pokreta "FreeBritney" protestovale ispred suda, Britni je prvo rekla da želi da se sudnica raščisti, pre nego što se predomislila i rekla da će ipak javno govoriti.

Navela je niz pritužbi za svoje staratelje, uključujući i to što su joj oduzeti vitamini za kosu i kafa.

- Gospođo, to nije zlostavljanje, to je samo *****a okrutnost - rekla je Britni sudiji Brendi Peni.

- Izvinite na psovkama, ali to je istina - dodala je pevačica.

Pevačica je tražila da se starateljstvo ukine bez prethodne lekarske procene, ali je jasno stavila do znanja da joj je glavni prioritet izbacivanje oca sa te funkcije. Rekla je da bi bila srećna kada bi samo Džodi Montgomeri ostala njena starateljka.

- Mog oca treba ukloniti danas, a ja bih bila zadovoljna što mi Džodi pomaže - rekla je zvezda.

Takođe, u sredu je Metju Rosengart postavljen za novog Britninog advokata, zamenivši Semjuela Ingama, čoveka koga je sud imenovao 2008. godine.

Sprisova je kritikovala gospodina Ingama da nije učinio dovoljno kako bi joj pomogao da se okonča starateljstvo, a od gospoina Rosengarta se očekuje da pojača svoje pokušaje da se cela priča završi.

Pre nego što se Spirsova obratila sudu, gospodin Rosengart je argumentovao zašto bi joj trebalo dozvoliti da sama bira svog advokata i rekao je da je njeno "moćno, uverljivo, iskreno" svedočenje sa junskog saslušanja dokazuje da je i "više nego sposobna da angažuje svog branioca".

Posle saslušanja, Spirsova je na društvenim mrežama objavila da se oseća "zahvalno i blagosloveno" što je dobila novog advokata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati