Poznati

Direktno.rs

15. 07. 2021. 15:15 0

Influenserka poginula: Htela savršen selfi

Influenserka iz Hong Konga Sofija Čeng (32) poginula je dok je pokušavala da uslika savršen selfi iznad vodopada, a brojni pratioci se sada opraštaju od nje na njenom profilu na Instagramu.

Kako pišu strani mediji, Sofija je bila u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu s tri prijateljice kada je stradala. Nesreća se dogodila u subotu dok se Čeng trudila da uslika savršenu fotografiju iznad vodopada kod "Pineapple Mountain" i u jednom trenutku se okliznula.

Izgubila je ravnotežu i pala u pet metara duboku provaliju. Ubrzo je stigla hitna služba, koju su pozvale njene prijateljice, i odvezli su Sofiju u bolnicu u Hong Kongu. Doktori su mogli da proglase samo smrt jer joj nije bilo spasa nakon pada.

Inače, influenserka je bila poznata po fotografijama koje je često snimala na visokim i opasnim liticama, pa je i njezin Instagram preplavljen takvim objavama.

- Život bi trebalo da bude zabavan, ne glup - piše u opisu njenog profila na društvenoj mreži. Sofiju je u trenutku smrti na Instagramu pratilo više od 9.000 ljudi, a ono što je bizarno jeste da ju je nakon pogibije zapratilo još 1.400 ljudi pa sada ima 10.400 pratilaca.

Čeng nije prva osoba koja je poginula na tom mestu. Naime, u januaru prošle godine stradala je žena koja je takođe pokušavala da uslika selfi iznad tog vodopada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati