Poznati

Direktno.rs

14. 07. 2021. 15:56 0

Adel uhvaćena sa poznatim reperom: Ljubav?

Iako je prošle godine pokušala da demantuje svoju vezu sa poznatim reperom, paparaci su ipak uspeli da uslikaju Adel u gotovo jednočasovnoj kupovini sa reperom Skeptom.

"Vraćam se nazad u svoju pećinu da budem samostalna dama, kakva jesam“, napisala je Adel na svom Instagram profilu prethodne godine nakon vođenja jednog televizijskog programa, a odmah nakon što su počela šuškanja i glasine o njenoj novoj vezi.

Pevačica i njen novi izabranik, 38-godišnji reper, u šopingu su se ponašali kao pravi par, piše "Pipl".

Priznaćete, jeste da muško – ženska prijateljstva postoje, ali su jako retka,a paogotovu u javnom svetu. A kako su oboje mladi, lepi i slobodni, ne treba da iznenađuje ovaj novopečeni britanski estradni par.

- Adel i Skepta su mnogo vremena provodili zajedno nakon što su im se ljubavne veze raspale. U međuvremenu su se vezali jedno za drugo i dele mnogo zajedničkih interesovanja. Sve više vremena provode zajedno i svi prijatelji pretpostavljaju da će biti sjajan par - rekao je anonimni izvor za britanski "The Sun" još 2019.godine. Ipak, fanovi su iznenađeni njenim izborom pa mnogi komentarišu da ne mogu da zamisle ovu ljubavnu kombinaciju.

Pevačica je nakon toga demantovala ove navode i izjavila da je sama. Ipak, kako pišu strani mediji, reper i pevačica nisu izgledali kao prijatelji u šetnji.

Reper je osim po svom radu, u centar medijskih interesovanja dospeo i kada je bio dečko slavne Naomi Kembel.

Podsetimio, Adel se tajno udala za Simona Koncekija 2017. godine, a potom iznenadno i rastala dve godine kasnije, ima osmogodišnjeg sina Pabla, čije starateljstvo deli sa bivšim suprugom. Reper je sa slavnom Naomi bio u vezi tokom 2018. godine.

Izgleda da se Adel vodila onom starom poslovicom "bolje dobar razvod, nego loš brak", s obzirom na to da je drastično smršala, pronašla novog dečka i izgleda nikad bolje.

Njihovi agenti se još nisu oglasili niti da demantuju, niti da potvrde navode, ali mi se vodimo onom starom, gde ima dima, ima i vatre, a ovde, čini se, ima i magle.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati