Poznati

Direktno.rs

07. 07. 2021. 18:14 0

PIŠE-BRIŠE: Megan Foks komentariše bivšeg

Megan Foks iznenadila je javnost komentarom ispod fotografije na Instagramu svog bivšeg supruga Brajana Ostina Grina, s kojim se nije rastala baš u prijateljskim odnosima.

Zvezda „Transformera“ i filma „Telo lepe Dženifer“ odreagovala je na fotografiju na kojoj se Grin ljubi sa svojom novom devojkom Šernom Burges.
Grin je ispod fotografije napisao: „Prošlo je zaista dugo vremena otkada sam bio s nekim s kim zaista mogu da delim svoj život“.

Foks, koja se od glumca iz „Očajnih domaćica“ rastala u novembru prošle godine, komentarisala je: „Zahvalna sam na Šarni“, a uz opasku je stavila ljubičasto srce.

Par je bio u braku poslednjih deset godina.

Foks je vrlo brzo obrisala komentar, ali on, naravno, nije promakao brojnim fanovima koji su ga i skrinšotovali, pa je ipak ostao ovekovečen na internetu.

Brojni obožavatelji misle da je Megan u komentaru bila sarkastična, dok deo njih misli da je možda zaista srećna zbog svog bivšeg supruga jer je i sama, tvrdi, našla novu sreću u ljubavi, pa je ranije ove ndelje svog novog dečka, repera Mašina Gana Kelija, nazvala svojom srodnom dušom.

Nova devojka glumičinog bivšeg muža ignorisala je njen komentar, ali je ostavila svoju poruku ispod fotografije.

„Ne mogu da zamislim da delim život s bilo kim drugim. Volim te“, napisala je.

Inače, uprkos tome što su se zvanično rastali tek krajem prošle godine, priča se da Foks i Grin nisu zajedno još od 2019. godine. Razlog, ili jedan od njih, navodno je upravo njena veza s Mašinom Ganom Kelijem, kog je upoznala još za vreme braka, u kom je par dobio troje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati