Poznati

Direktno.rs

04. 07. 2021. 21:08 1

Sestri Britni Spirs i njenoj deci PRETE SMRĆU nakon svedočenja

- Poštujem svačije pravo na izražavanje. Ali možemo li prestati s pretnjama smrću, pogotovo prema deci - napisala je u objavi majka dve devojčice

Džejmi Lin Spirs (30), mlađa sestra Britni Spirs (39), na društvenim mrežama je objavila poruku i dala do znanja kako njoj i njenoj deci, nakon sestrinog svedočenja prete smrću.

Naime, sestra poznate pevačice, na Instagram Storiju porukom je zamolila sve one koji prete smrću njoj i njenoj deci da prestanu. 

- Poštujem svačije pravo na izražavanje. Ali možemo li prestati s pretnjama smrću, pogotovo prema deci - napisala je u objavi majka dve devojčice. Starija kći Medi ima 13 godina, a mlađa Ivej samo tri.

Do nemilog događaja i poruka koje prima Džejmi Lin došlo je nakon što je Britni izjavila kako je hela da tuži celu svoju porodicu i pred sudom se izjasnila kako želi da njen otac, Džejmi Spirs prestane biti njen staratelj. Mnogi su prozivali sestru pevačice da je profitirala od Britninog bogatstva.

Prisetimo se, Džejmi Lin Spirs, nedavno je na društvenim mrežama progovorila o problemima sa kojima se Britni suočava. Tada je naglasila koliko je ponosna na sestru jer se zauzela za sebe i javno iskazala nezadovoljstvo.

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britni da ona sama smogne snagu da nešto kaže. Sada je jasno rekla šta oseća i misli i verujem da mogu da pratim njen primer - napisala je glumica.

Britni je prošle nedelje prekinula ćutanje o vezi sa ocem Džejmijem, ali i drugim osobama koje su upravljale njenim privatnim životom i bogatstvom od oko 60 miliona dolara više od 13 godina. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati