Poznati

Direktno.rs

24. 06. 2021. 18:28 0

Nives bacila u trans Hrvate posle uspeha na EP (FOTO)

Hrvati su teže od očekivanog uspeli da prođu grupnu fazu fudbalskog Evrospkog prvenstva, ali za njih je sigurno sada najvažnije da su uspeli da ostvare prvi cilj i izbore plasman u nokaut fazu ovog takmičenja.

Meč protiv Škotske ekipi Hrvatske bio je veliki pritisak, a mnogi su žestoko kritikovali Dalića i igrače nakon slabih izdanja protiv Engleske i Češke. Međutim, u odlučujućem duelu Hrvati su bili u svom najboljem sjaju i na krilima Luke Modrića uspeli su da dođu do pobede koja ih je dovela na drugu poziciju u ovoj grupi.

Nakon utakmice mnogi su putem društvenih mreža čestitali Hrvatskoj na pobedi, ali korak dalje otišla je Nives Celzijus koja je ponovo provokativnom fotografijom došla u centar pažnje.

Ona je i pred utakmicu objavila izazovnu fotografiju kojom je pružila podršku ekipi Hrvatske, a oglasila se i posle meča.

Nives je objavila fotografiju na kojoj je oskudno obučena, odnosno samo u kupaćem kostimu koji je u bojama reprezentacije Hrvatske.

Nives je poznata i po tome što je bila u braku s nekadašnjim hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem s kojim ima dvoje dece. Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, razveli su se 2014. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Nakon toga Nives se okrenula karijeri glumice i pevačice, a u poslednje vreme zarađuje novac od sponzorskih objava na svom Instagramu na kojem ima preko 400.000 pratilaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati