Poznati

Direktno.rs

22. 06. 2021. 16:01 0

Gunter iz "Prijatelja" ima rak: "Verovatno ću izgubiti bitku"

Džejms Majkl Tajler, američki glumac koji je u seriji "Prijatelji" glumio konobara Gantera otkrio je da vodi bitku s karcinomom prostate.

U ponedeljak je bio gost Jutarnjeg programa gde je voditelju Kregu Melvinu ispričao da je dijagnozu saznao u septembru 2018. godine. Tokom rutinskog lekarskog pregleda je saznao da ima uznapredovali rak prostate koji se proširio na kosti.

- Poslednje tri godine se borim protiv raka, sada je u četvrtom stadijumu. Tako da ću na kraju verovatno izgubiti bitku - otvoreno je rekao.Lekari su ga odmah stavili na hormonsku terapiju koja je oko godinu dana bila vrlo delotvorna. Upravo u vreme pandemije prošle godine, Tajler je ispričao da je rak napredovao i proširio se na ceo organizam te zahvatio kičmu, što je dovelo do paralize donjeg dela tela. Trenutno je na hemioterapiji.Izjavio je kako je odlučio da izađe u javnost s teškom dijagnozom s ciljem da spasi barem jedan život jer želi da ohrabri ljude da obave rano testiranje tumor-markera za prostatu.- Ako se prepozna dovoljno rano, može jednostavno da se leči. Ne bih želeo da ljudi prolaze ono što sam ja morao. To nije bilo jednostavno - rekao je glumac.

Podsetimo, Tajler se pojavio u specijalnoj epizodi "Prijatelja", koja je prikazana prošlog meseca, no nije želeo da se pojavi uživo već se uključio putem Zuma. Bio je vrlo uzbuđen zbog učestvovanja, iako je bilo samo virtualno. Na taj način je želeo da izbegne da njegova bolest zaseni posebnu epizodu kultne serije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati