Poznati

Direktno.rs

19. 06. 2021. 12:41 1

Komentar Bekvalčeve nasmejao mnoge: "Ja mrzim gibanicu"

Pevačica Nataša Bekvalac neretko priča o tome da se svojski trudi da održi savršenu kilažu. Iako po mišljenju mnogih ona uvek izgleda sjajno, pevačica vredno trenira i na posebnom je režimu ishrane kako bi dostigla željeni izgled.

Zbog striktnog režima, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a so na ranu "sipala" joj je njena majka, koja je spremila gibanicu.- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: "Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. To je karakter i volja" - napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove. Naime, Nata je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

- Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na Tanju Mrkić (Natašina sestra). Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim - napisala je u šaljivom tonu Nata na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati