Poznati

Direktno.rs

19. 06. 2021. 17:42 0

MAŠTALA o hrani: Tužna sudbina zvezde bivše Juge

Jugoslovenska glumica, operska pevačica i diplomata Mirjana Bohanec-Vidović više puta se suočila sa životnim izazovima.

Mirjanino detinjstvo bio je teško, odrasla je samo sa majkom u teškom siromaštvu, i kako je jednom prilikom rekla, nisu imali čak ni za sendvič sa šunkom.

- I danas obožavam sendvič od šunke. Sećam se da sam ga jako želela, a mama nije mogla da mi ga kupi - rekla je Mirjana svojevremeno.Nakon što joj se majka preudala za očevog prijatelja, glumica je doživela od njega da je maltretira i uskraćuje hranu.

- Očuh je bio loš prema meni, odrezao bi jednu krišku hleba i to je bilo to što sam mogla da pojedem. Rastali su se nakon nekoliko godina braka - priča ona tužnu sudbinu.

Zbog velikog siromaštva, Mirjana nije mogla da priušti sebi raskošnu garderobu, već je imala dve haljine, jednu za zimu i jednu za leto, ali ističe da i dan danas čuva matursku haljinu koju joj je poslala sestričina iz Amerike.

Srednju muzičku školu upisala je je slagavši na prijemnom da ima 16 godina, a bilo joj je tek 15. Prve pevačke uspehe nizala je već kao srednjoškolka. Nastupala po svim pozornicama sveta, a publici je ipak najdraža kao Ana Šafranek iz filma Kreše Golika "Ko peva zlo ne misli". Prvi brak joj je potrajao godinu dana, a u drugog supruga, u kojeg se zaljubila na prvi pogled, upoznala je na hodniku jednog pozorišta.

- Videla sam te divne, plave oči, plavu kosu. Bio mi je predivan, kao da je iz snova izronio. Gledali smo se, on je prošao i drugi dan upitao službenicu u operi da ga upozna sa mnom - rekla je Mirjana svojevremeno.

Nažalost, nije uspela da se ostvari u ulozi majke, s obzirom na to da je jedno dete izgubila, a suprug joj je preminuo.

- Kad sam zatrudnela, izgubila sam bebu s pet meseci. Posle više nisam mogla da rađam - priznala je jednom prilikom glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati