Poznati

Direktno.rs

16. 06. 2021. 13:44 0

Saša Joksimović: Sa bratom se ne družim porodično

Popularni glumac Saša Joksimović (39) dao je zajednički intervju sa suprugom Nevenom, u kojem su iskreno govorili o ličnim, privatnim stvarima, o kojima do sada na ovaj način nisu pričali.

Saša, glumac koji je u emisiji "Luda noć" pokazao da se fantastično snalazi i u ulozi voditelja, sa producentkinjom Nevenom ima sina Iliju. Prošle godine par je obelodanio da je izgubio bebu.

Joksimović je tada rekao da su bebu izgubili na dan porodične slave, kao i da tokom prvog naleta korone Saša nije imao posla. Ipak, tužna etapa je iza njih i sve što ih je zadesilo nije ih obeshrabrilo.
 Kako pričaju za "Story", prinovu priželjkuju, a biće onako kako treba da bude.

 

- Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli - ispričala je Nevena.

- Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu - kaže glumac.

U intervjuu za pomenuti magazin, Saša je upitan i da li mu smeta kada ga etiketiraju kao brata Željka Joksimovića.- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi "prikolice" i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom - rekao je Saša.

Na pitanje da li su njihove porodice bliske i druže li se svi zajedno, porodično, Nevena i Saša su istakli da porodičnog druženja nema.

- Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično - kazao je Saša.

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna - rekla je njegova supruga Nevena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati