Poznati

Direktno.rs

14. 06. 2021. 10:35 1

Slađana Milošević na kućnom lečenju: "Muzičari su suptilna bića"

Nakon što je oko dve nedelje provela u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, Slađana Milošević je otkrila da veruje da će se potpuno oporaviti i vratiti nastupima, komponovanju i snimanju.

Slađana je pre oko mesec dana imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo.

- Dve nedelje sam boravila u bolnici. Primam propisanu terapiju, nadam se oporavku. Stanje se lagano popravlja i nadam se da će se uzlazna faza nastaviti. Poznata sam po frazi da "predaja nije opcija". Budući koraci zavise od reakcije mog organizma na terapiju, koja se dnevno adaptira. Stručni i izvanredni tim lekara Prve hirurške bolnice je studiozan i očekujem da ćemo u naredna dva meseca postići uspeh i oporavak. Započela sam i kućno lečenje - istakla je umetnica u razgovoru za "Blic".Kako je navela, posao kojim se bavi neizbežno utiče na zdravlje.

- Bolesti muzičara su česte. Mi smo suptilna bića, koja rade teške poslove. Zato su nam i životi često ugroženi. Tu su fizički napori, stres, putovanja, nastupi... Iza sebe imam dugu karijeru koju do kraja života neću napuštati. Profesionalni sam i školovani umetnik, kompozitor, tekstopisac, instrumentalista, vokalista, literarni stvaralac - rekla je ona i dodala:

- Moje opredeljenje je životno i nisam u stvaralaštvu radi površnih stvari kao što su popularnost i novac. Ne nameravam da odustanem od bilo čega. Komponovanje, snimanje, nastupi pred publikom biće nastavljeni. Treba samo više vremena da se zdravstvena situacija popravi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati