Poznati

Direktno.rs

11. 06. 2021. 18:27 9

"Droga? On jedva popije čašu piva"

Grupa "Maneskin", predstavnici Italije koji su ove godine odneli pobedu na Evroviziji, dali su novi intervju za britanski "The Guardian" u kojem su pričali o svojoj karijeri, muzici, velikoj pobedi na ovom evropskom takmičenju, ali i navodima da je Damiano, frontmen benda, šmrkao kokain na finalnoj večeri.

- Nastupali smo prilično dobro i ljudima je trebalo nešto da bi pokušali da nas diskredituju. Da nismo bili toliko dobri, nikoga ne bi bilo briga - rekao je gitarista Deangelis za pomenuti medij.

Damiano je po povratku iz Holandije uradio test na drogu koji je pokazao negativan rezultat. Navodima o šmrkanju kokaina je tada došao kraj.- Damiano jedva da popije čašu piva, on se ne drogira - dodao je gitarista.

Bend trenutno ima dva od deset najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji. Ovo je ogroman uspeh za mladu rok grupu, navodi "The Guardian".

- Nikada nismo nastupali nigde sa predrasudama. Mnogi bi rekli ni da X Faktor ili Sanremo nisu takmičenja na kojima bi trebao da se pojavi jedan rok bend. Ali mi se jesmo pojavili i uspeli smo, isto je bilo i sa Evrovizijom - rekao je Damiano za pomenuti medij.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati