Poznati

Direktno.rs

08. 06. 2021. 21:30 0

Marfi ima 10 dece, četiri bivše žene i verenicu

Glumac Edi Marfi (60), pored zavidne karijere ima i desetoro dece.

Naime, Marfi je svoju porodicu osnovao davne 1989. godine kada je dobio prvog sina Erika. A kako su godine prolazile, njegova porodica je postajala sve veća i veća. Skoro 30 godina kasnije, Edi je dočekao svoje deseto dete, Maka.

Sama pomisao na to da imamo desetoro dece može biti zastrašujuća za mnoge od nas. Ali očigledno ne i za Marfija. Glumac je otkrio da mu se ovako sviđa i srećan je što ima punu kuću. I u jednom intervjuu, kada su ga pitali da li je imati 10 dece previše, rekao je: "Ne, to je sasvim u redu".

Sve njegove žene, savršeno se slažuU njegovoj porodici nema drame, ni prepiranja. Edi se postarao da se sve njegove žene (bivše i sadašnja) savršeno slažu.

Marfi je otkrio kako održava mir u kući: "Svi su zaista kul jedni s drugima i svuda naokolo je ljubav, svi se slažu, to je dobra stvar. U kući vlada ljubavna fešta!"

Svu svoju decu voli podjednako i veoma je ponosan na svakog od njih

Čak i sa desotoro dece, Marfi nema favorita. Sve ih voli i smatra se blagoslovenim čovekom, jer su sva njegova deca fenomenalna.

- Zaista sam imao sreće. Moja deca su pametna i stvarno se trude!

Ponosan je na sve njih podjednako i srećan što se niko od njih ne ponaša kao holivudska "zvezda" i što su prizemni u svakom trenutku.

- Tako sam blagoslovena sa svojom decom. Nijedno od njih nije loše...Deca su mu uvek na istom mestu

Marfiju je prioritet srećna, zdravlje i blagostanje njegove porodice. U jendom intervjuu je otkrio da je sve što želi u životu da ostane osoba kakva jeste i da provodi što više vremena sa porodicom i ljudima koje voli, rekavši: "Moja karijera ili to što sam umetnik, to nije središte mog života. U centru mog života su moja porodica i moja deca."

- Usput sam shvatio da ako svoju decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti lošu odluku - objasnio je.

- Kada naiđete na životnu raskrsnicu, pomislite: "Pa, šta je najbolje za moju decu?"

Edi Marfi je i ponosni dedaMarfi nije samo blagosloven sa svojom decom, već je i srećan što sebe može nazvati dedom. Njegov sin, Majls Mičel, nastavio je porodičnu liniju postajući otac devojčici Evie.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati