Poznati

Direktno.rs

07. 06. 2021. 10:23 2

Ćerka naše glumačke legende čeka uloge i radi u kafiću (FOTO)

Glumica Mina Nikolić, ćerka našeg proslavljenog glumca Marka Nikolića, uskoro će se popjaviti u filmu "Pored tebe", a u međuvremenu radi kao konobarica.

Mina je sa svojim ocem igrala u seriji "Žigosani u reketu", a to je bio ujedno i poslednji televizijski projekat preminulog glumca. Ona se pojavljivala i u serijama "Jutro će promeniti sve", "Mama i tata se igraju rata", "Besa", a uskoro ćemo je gledati u filmu Stevana Filipovića "Pored tebe", gde ima glavnu ulogu.

Dok čeka da to ostvarenje, Mna radi kao konobarica u jednom kafiću.- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina svojevremeno.

Ona je ranije ispričala da je sa tatom imala neobičan, ali veoma iskren i prijateljski odnos.- Naš odnos bio je, iskreno, malo neobičan, pošto je tati bilo 47 godina kad sam se ja rodila, pa je delovalo kao da smo jednu generaciju preskočili. Možda bi sve bilo potpuno drugačije da je on bio mlađi. Ovako, mogla bih reći da mi je više bio deka nego otac, ali i veliki prijatelj. Imam utisak da je stigao da me nauči svemu onome što mi je neophodno: kako da se postavim prema ljudima, šta treba da želim, kakav stav da razvijem prema poslu - ispričala je Mina Nikolić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati