Poznati

Direktno.rs

02. 06. 2021. 18:50 1

"Kada imate uzvišene ciljeve, onda uzvišeno izađe iz vas"

Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, govorila je o prednostima i manama odrastanja njihove dece, kao i o radu u Fondaciji koju vodi sa suprugom.

S obzirom na uspehe koje su Ana i Vlade postigli, njihova deca žive drugačijim životom u odnosu na onaj koji su oni imali kada su bili jako mladi. Ana je prokomentarisala navode da im je "sve pruženo u životu".

- Nije im sve dato, to vam garantujem, samo je takva percepcija u javnosti. Njima sam stalno govorila da ja ne dolazim iz bogate porodice, da nisam imala poznate roditelje i da znam i pluseve i minuseve taakvog mog odrastanja. Doskoro nisam ni bila sigurna šta su njihovi minusi u okolnostima koje su im dodeljene, ali mislim da polako počinjem da shvatam. Uvidela sam da za njih i te kako postoje otežavajuće okolnosti i, pravo da vam kažem, kada bih sad mogla da biram, mislim da bih pre izabrala ovaj moj put, bez para i poznate porodice - rekla je Ana i dodala:- Iako će mnogima zvučati čudno, u svakome od nas postoji težnja da prevaziđemo svoje roditelje, naročito ako rastete u očima javnosti pa vas svi upoređuju. Onda ne samo da svi imaju velika očekivanja od vas, već ih i vi sami steknete, i to veoma visoka očekivanja, što nije fer, naročito kada vam je samo dvadeset godina.

Ana je upitana i kako zajednički rad u Fondaciji utiče na brak sa Vladom.- Kada imate uzvišene ciljeve, onda ono uzvišeno izađe iz vas. Kao kada je u životu nešto ružno, tada iz nas izlazi ono najružnije. Stoga, Vlade i ja živimo ovaj naš život potpuno iskreno i sve radimo iz srca. Ne bih mogla ni da zamislim svoj život bez ovoga što zajedno radimo - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati