Poznati

Direktno.rs

27. 05. 2021. 17:07 27

Staford, masoni, odron, izjednačila gubitak deteta i psa: Jovana i naše medijsko nebo

Nakon potvrde da je samoprozvana novinarka Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Happy" i da prelazi na TV Prva, rešili smo da vas podsetimo na sve "lapsuse" ove medijske ličnosti.

- Da, tačno je, dala sam otkaz. To je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem - rekla je Jovana danas za Telegraf.

Možda je ta vest nekoga iznenadila, možda se neki pitaju kako će izgledati njen rad na novom radnom mestu, ali jedno je sigurno - Jovana je uspela da opovrgne ono što smo mislili da je nemoguće: da medijsko nebo u Srbiji može potonuti niže.

Pa, da se podsetimo najvećih "lapsusa" zaštitnog lica "srećne televizije".

1. Staford i odron

Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, tokom samo jedne nedelje, nije prestala da šokira javnost lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.

2. Psi i deca - koja je razlika?

Voditeljka je u emisiju pozvala dva gosta, kako bi napravila, kako kaže, paralelu. Jedan gost je izgubio šesnaestogodišnjeg sina, a drugi psa. I to je za gospođu Jeremić nešto što je sasvim logično porediti.

- Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa - izgovorila je Jovana u porgramu uživo i zaprepastila gledaoce.

3. "Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde"

Osnivača "Fondacije Jurić" i oca devojčice Tijane Jurić, koja je brutalno ubijena 2014. godine, pozvala je u svoju emisiju, ali je on odbio da gostuje.

- On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde - izjavila je članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, nakon očigledno bolnog odbijanja.

4. Masonski lobi iza Evrovizije

Komentarišući nedavno završenu 65. Evroviziju, Jovana je odlučila da sa javnošću podeli svoje "stručno" mišljenje i da sud o nastupu takmičarke iz Azerbejdžana.

- Favorit mi je žena koja peva pesmu "Mata Hari Kleopatra" - Azerbejdžan. Ja volim sve što je muslimansko, što je muslimanskog karaktera, volim te muslimanske zemlje, Dubai, Azerbejdžan... Imaju taj melos koji me pali. Ona završava svoj nastup sa Svevidećim okom, a to nije slučajno. To je masonski znak. Vidi se da ona ima debeo lobi koji stoji iza nje i koji će lobirati na "Evroviziji" - ispričala je Jovana i dodala:- Ako pobedi Azerbejdžan, koji se meni sviđa, jasno je da masonski lobi vlada Evropom i da neki ljudi iz senke kroje celu priču. Ona jasnu poruku šalje na kraju nastupa. Tu je Svevideće oko, što je masonski znak. Kao što imaju u spotu piramide, krugovi... Čim vidiš trougao, piramidu i Svevideće oko jasno je da su to masonski simboli. Meni se to najviše dopada. Ako je Azerbejdžan masonski, Kipar ti je negde taj satanistički pristup. Jasno je da je njen vođa neko drugi. Nije belo, nije anđeo nego je đavo - zaključila je voditeljka.

Sigurni smo da je Jovanin odlazak sa Happy TV veliki gubitak za tu uglednu kuću, a kako se vi osećate kada se podsetite svih izjava nekoga ko će zasigurno i u budućnosti imati obezbeđen medijski prostor?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati