Poznati

Direktno.rs

27. 05. 2021. 13:21 2

POBEDA: Bred Pit dobio Anđelinu na sudu

Bred Pit je dobio zajedničko starateljstvo nad svojom decom sa Anđelinom Džoli nakon duge sudske bitke.

Pedesetogodišnji glumac bori se u sudskom sistemu gotovo pet godina da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.

- Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom - rekao je izvor za "Page Six".Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

- Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Angelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen - rekao je izvor.Anđelina je pokušala da otpusti privatnog sudiju kojeg su angažovali da odlučuje o slučaju u dokumentu koji je u ponedeljak dostavljen Kalifornijskom drugom okružnom apelacionom sudu, što je iznenadilo mnoge.

Anđelinini advokati tvrdili su da sudija "nije adekvatno razmotrio doprinos njihovim iskustvima, potrebama ili željama", što krši državni zakonik koji omogućava maloletnicima od 14 do 17 godina da svedoče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati