Poznati

26. 05. 2021. 09:00 0

Džej Lo i Ben Aflek se ne kriju: Čuva poklon 17 godina

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili su romansu posle 17 godina, a nakon perioda skrivanja američki paparaci ih sve češće viđaju zajedno.

Nakon što su uhvaćeni prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani, a potom i tokom uživanja u jednoj iznajmljenoj vili u Majamiju, par je sada viđen na verovatno omiljenom mestu Džej Lo — u teretani.

Latino diva odvela je svog starog-novog dečka u teretanu koju posećuje svakog dana dok boravi na Floridi, a njih dvoje ponovo nisu komunicirali niti se dodirivali pred predstavnicima medija. Ipak, izvori koji su ih videli u samom objektu tvrde da unutra nisu bili trako stidljivi.

- Čak su se poljubili na podu i bili vrlo razigrani jedno s drugim izumeđu vežbi - tvrdi jedan očevidac za In Touch.

Džej Lo izgledala je cvrlo atraktivno u ljubičastim helankama, patikama za trčanjem i krop-topu bele boje, dok je Ben Aflek stigao u sivoj majici i crnoj trenerci. Posebno je interesantan detalj koji su prisutni spazili na njegovoj ruci: glumac je navodno nosio ručni sat koji mu je Dženifer poklonila davne 2002. godine i koji je imao na ruci u njenom čuvenom spotu za pesmu Jenny from the Block.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati