Poznati

Direktno.rs

24. 05. 2021. 10:29 0

Drogiranje uživo? "Jesam glup, ali ne toliko"

Damiano Dejvid, frontmen grupe "Maneskin", ovogodišnjih pobednika Evrovizije, oglasio se u rodnoj Italiji nakon optužbi da je konzumirao drogu tokom programa uživo.

Damiano je po povratku kući dao prvi intervju za italijanske medije, tokom kojeg je prokomentarisao tvrdnje da je konzumirao drogu tokom programa ovogodišnje Evrovizije.

- Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom - rekao je Damiano i dodao:- I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko! - naveo je on.

 Podsetimo, čim su proglašeni ovogodišnji pobednici Evrovizije, društvenim mrežama se proširio video tokom kojeg se čini da Damijen konzumira drogu sa stola. Bend se ubrzo oglasio putem Instagrama i negirao te tvrdnje, a potom su zvanično saopštenje objavili i organizatori Evrovizije:

- Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje - navedeno je u saopštenju.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati