Poznati

Direktno.rs

13. 05. 2021. 17:01 0

Majk Tajson o neveri bivše: Uhvatio je sa Bred Pitom

Na društvenim mrežama se ponovo komentariše priča o tome kako je Majk Tajson u prošlosti uhvatio svoju suprugu u prevari i to, ni manje ni više, nego sa glumcem Bredom Pitom.

Naime, u nekoliko emisija koje ponovo kruže na društvenim mrežema Tajson se prisetio kraja osamdesetih kada je prolazio kroz razvod sa Robin Givens, koji je bio vrlo buran i medijski propraćen. Podsećamo, Robin je optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Iako su se Robin i Majk viđali i bili intimni čak i u toku brakorazvodne parnice, ona je uplovila u romansu i sa Bredom Pitom.Tako je jednom prilikom Bred već bio kod manekenke, kada je u njihov intiman trenutak upao bokser. Kako je to na delu izgledao najbolje je u brojnim emisijama opisao sam sportista.

- I tako dođem jednog dana na njena vrata, zvonim, niko ne otvara. Odem ja nazad do svog automobila, malo pogledam naokolo, vidim njen automobil je pozadi. Kako znam da je njen - zato što sam joj ga ja i kupio - započeo je Majk. 

- Dođem ja malo bliže i vidim neku bledu siluetu. Priđem još bliže i vidim nekog lika kog ona očigledno obrađuje, glava joj se miče gore - dole, kad ono, Bred je*eni Pit. Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je prebledeo - rekao je Majk.- Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim. Izgledao je kao da je bio naduvan, znao je on pre da zapali, sad ima drugačiju reputaciju. Kad se razmahao ono ne, ma ne, rukama, ja se mislim u sebi: "Šta je ovom, neki brazilski karate ili neki k**ac" - ispričao je Tajson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati