Poznati

Direktno.rs

09. 05. 2021. 22:08 0

"Život mi je bolji otkad sam priznao da sam gej"

Glumac Ian Mekelen, najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Gandalfa u trilogiji "Gospodar prstenova" otkrio je koliko mu se život promenio otkad je priznao da je homoseksualac.

Glumac je priznao da je homoseksualac kada mu je bilo skoro 50 godina, a u mladosti je to skrivao od svih jer je svet, kako je naveo, bio drugačiji. Da je javno rekao da je homoseksualac, tvrdi, mogao je da reskira da bude proteran. 

Sada često govori o tome te kaže kako je puno srećniji otkad otvoreno može da bude ono što jeste.- To vam potpuno promeni život. Otkrio sam sebe i sve je bilo bolje - rekao je Mekelen gostujući u emisiji Džonatana Rosa. 

- Moj odnos s mojom porodicom, prijateljima, strancima, ali i moj rad su se poboljšali otkad više nisam morao da se skrivam. Poenta je u tome da je moja gluma zapravo prerušavanje i onda kad sam mogao osetiti da sam svoj, nakon što sam otkrio istinu, sve je postalo puno zanimljivije - objasnio je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati