Poznati

Direktno.rs

07. 05. 2021. 10:22 0

"Od sedam do 77": Džej Lo sa majkom i ćerkom (FOTO)

Slavna pevačica Dženifer Lopez (51) oduševila je fanove porodičnom fotografijom sa ćerkom Emom (13) i majkom Guadalupe (75).

Naime, Džej Lo je za potrebe kampanje novih proizvoda u sklopu svoje kozmetičke linije "JLOBeauty", koju je pokrenula početkom godine, pozirala sa majkom i ćerkom.

Pevačicina objava ima više od dva miliona lajkova, a svi komentarišu da su ove tri dame prelepe i da mama, ćerka i baka zaista liče."Prelepo. Ovo treba uokviriti", "Tri generacije večne lepote", "Prelepe ste", "Koliko ličite", "Tri predivne dame", "Bolja reklama od ovog vam ne treba", "Lepotice", neki su od komentara.Što se tiče Lopezinog ljubavnog života, znamo da su Dženifer i Aleks Rodrigez (45) okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije koronavirusa. Oni su za strane medije potvrdili da su raskinuli i da svako od njih nastavlja svojim putem.Ono što je zanimljivo jeste da je Dženifer posle raskida provodi vreme sa bivšim verenikom, glumcem Benom Aflekom (48). On je u poslednjih nekoliko dana više puta snimljen ispred pevačicinog doma u Los Anđelesu, a čak su i uslikani zajedno u automobilu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati