Poznati

Direktno.rs

28. 04. 2021. 16:02 0

"Boli ova vest...": Poznati se opraštaju od Banjca

Čuveni kompozitor Aleksandar Banjac iznenada je preminuo u 45. godini, a njegove kolege se u neverici opraštaju od njega putem društvenih mreža.

Od legendarnog muzičara se opraštaju brojne zvezde koje su sa njim sarađivale ili ga samo poznavale.

Vlado Georgiev- R.I.P. Aleksandar Banjac... Pa kako bez ikakve najave i pozdrava, Baki? Boli ova vest, Baki, i guši... Gospod nek se smiluje tvojoj duši... Sviraj klavir, sviraj bas, gde god to sada bilo, sviraj...putuj, Baki... Počivaj u miru, Baki...- napisao je na Tviteru Vlado Georgijev.

Jelena Tomašević- Stoj! Nisam znala da ti kažem mili moj. Počivaj u miru, dragi Baki, ne mogu da verujem da ovo pišem - napisala je pevačica na Instagramu.Željko Samardžić- Zbogom, Maestro! Nek ti je večna slava - poručio je pevač.

Vesna Dedić- Poslednji pozdrav iz Balkanske ulice čarobnom umetniku, harizmatičnom Aleksandru Banjcu. Ostajem i dalje pri onome što sam rekla na kraju ovog snimka… Ali nema ni para, ni Banjca, niti snage d ase tako često pozdravljam sa ljudima koji su deo mog emotivnog kapitala. Nijedan takav pre njega nije ušao u studio RTS-a, niti Nova S. Ulepšao je mnoge moje emisije. Saučešće porodici koja je izgubila tako mladog oca i supruga - napisala je voditeljka Vesna Dedić koja je sa Banjcem sarađivala za potrebe svoje emisije "Balkanskom ulicom".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati