Poznati

Direktno.rs

20. 04. 2021. 22:10 1

Pevačica zaludela svet, a od 14. se bori sa alkoholom

Lana Del Rej (35) rođena je u Njujorku, a zbog kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo.

Osim po intrigantnim tekstovima, veliku pažnju privukla je i neobičnom lepotom, za koju fanovi tvrde da je zaslužna isključivo estetska hirurgija. Strani mediji prenose da je imala niz intervencija na licu - nos, usta, jagodice, botoks... Šta god da je u pitanju, pomoglo joj je da "na brzinu" postane prepoznatljiva i tema broj jedan, a često je proglašavana najlepšom devojkom.Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.

- Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje - ispričala je pevačica.

Takođe je priznala i da se godinama bori sa depresijom i "mračnim fazama" u životu iz kojih uspeva da se izvuče zahvaljujući muzici. U poslednje vreme je reko viđamo u javnosti, a poslednje fotografije koje su se pojavile su šokirale javnost. Naime, pevačica je drastično promenila izgled. Nabacila je preko 15 kilograma i kosu ofarbala u tamniju nijansu. 

Ova promena se, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, nije dopala njenim lojalnim fanovima. Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.Uživa u ljubavi 

U njenom životu ništa nije obično, kako sama kaže, pa tako ni susret sa sadašnjim dečkom pevačem Šonom Larkinom. Upoznali su se preko društveneih mreža i aplikacije za spajanje parova.

- Ljubav se odmah rodila - kaže ona.

Iako je Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima.

U prvi plan je došao njen ogromni prsten, što je odmah pokrenulo šuškanje da je reč o vereničkom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati