Poznati

Direktno.rs

21. 04. 2021. 06:56 0

Gde je naša poznata voditeljka? Batalila kamere, dosta joj

Ivana Baltić je godinama važila za jedno od najpopularnijih TV lica, a onda je rešila da promeni profesiju i posveti se porodičnom životu.

O njoj se pisalo da zna sve tajne na estradi, skandali je nisu pratili, a lepotom je plenila gde god bi se pojavila. Mnogi su se pitali gde je nestala i kako danas izgleda lepa voditeljka?

Ivana se udala u prisustvu najbližih 2014. godine, u šestom mesecu trudnoće, za dugogodišnjeg partnera Zorana Aleksića, sa kojim je tri meseca posle svadbe dobila sina Andreja. Posvetila se porodici, a danas ima i modni brend.O povlačenju sa malih ekrana nedavno je pričala na televiziji, gde su je kamere i reflektori ponovo ugledali posle mnogo godina.- Rad na televiziji mi je postao prenaporan. Svake nedelje mora to nešto, i tako bukvalno 20 godina unazad.Osetila sam potrebu da nešto promenim, da nešto novo naučim...Da promenim ritam, pa šta bude bude. I to se desilo. Malo sam odmarala u početku, bila sa detetom, a posle sam krenula u celu ovu priču, bukvalno peške - rekla je u emisiji "Šlic" na "RED televiziji".

Ivana se nije puno promenila, ostala je dosledna i frizuri i imidžu, a i evo kako danas izgleda: 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati