Poznati

Direktno.rs

19. 04. 2021. 12:19 1

Olga Odanović: Nisam uopšte kao Mileva

Glumica Olga Odanović nas nedeljama zasmejava kao Mileva u seriji “Radio Mileva”, a sada je otkrila koliko je slična liku koji tumači.

- Mislim da je ova serija lek za dušu jer komedija nedostaje i u pozorištu i na televiziji. Malo bi trebalo da se okrenemo tome. Ne pamtim kad smo uradili vodvilj. Mogu samo da kažem da sam mnogo uživala snimajući ovu seriju. Čak i kada me stigne umor, nisam ga toliko osećala - navela je Olga u razgovoru za "Blic" i dodala da karakterno nije slična Milevi.

- Nisam uopšte kao Mileva. Što se tog njenog segmenta karaktera tiče, nisam kao ona. Mileva nije zlonamerna, kao ni ostali likovi. Oni svi imaju dobre karaktere, ali njihove različitosti izazivaju sukob.Olga je u skladnom braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletom, imaju dvoje dece, sina Jakova i ćerku Lenku, koja je krenula stopama svojih roditelja.

Na pitanje šta savetujete ćerki, te da li je gluma savršena profesija, Olga je rekla:

- Lenka je svoja. Ona je čak rekla da ne bi sa mnom nikad igrala. Ona kaže: "Ti si moja mama i ja to poštujem". Deca glumaca nose teret. Breme prezimena. I njima nije lako. Oni moraju mnogo više da se dokazuju. Mada, njeno vreme tek dolazi. Nikad se ne zna. Možda promeni mišljenje. Ona želi da izgradi sebe, da ostavi svoj lični pečat. Ja sam tu da to poštujem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati