Poznati

Direktno.rs

18. 04. 2021. 10:33 4

"Trudna sam išla na ekološki protest, nije bio politički"

Glumica Nada Macanković čeka drugo dete, a kako kaže, nije zahtevna trudnice, te može da se posveti aktivnostima koje su joj bitne.

Macanković je navela da odlično podnosi drugo stanje.

- Nisam nimalo zahtevna trudnica, jako sam aktivna i srećna sam što mi telo to još uvek dozvoljava. Tako da dosta šetam i povremeno vežbam - rekla je Nada, a prenose beogradski mediji.Od kada je saznala da je trudna, glumica je rešila da se povuče iz glume nakratko, te sada vreme ispunjava nekim drugim stvarima.

- Čitam, kuvam, bavim se svojom porodicom i borim se za ono do čega mi je stalo. Recimo, išla sam sa sinom Milutinom na protest za zaštitu životne sredine, mislim da je jako važno da što više podignemo svest o tome koliko nam je priroda ugrožena i da uradimo sve što možemo da je obnovimo i zaštitimo. Živela sam u Kini, u Šangaju i Pekingu 2013. godine, i sećam se da nekim danima nije moglo da se izlazi bez maski zbog ogromnog zagađenja, a evo sada im je vazduh čist, znači da može! Nervira me kada se u pojedinim medijima to predstavlja kao politički protest, jer on to nije, svim ljudima, bez obzira za koga glasaju. Trebalo bi da svima bude stalo da imamo čist vazduh, vodu i zemlju, jer od toga zavisi zdravlje nas i naše dece - navela je Nada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati