Poznati

Direktno.rs

17. 04. 2021. 12:10 0

Godine ga nisu zaobišle: Gde je Kokan iz "Porodičnog blaga"

Glumac Aleksandar Dunić se u poslednje vreme sve manje pojavljuje u javnosti, a srca publike osvojio je nezaboravnom ulogom Konstadina Kokana Prodanovića u "Porodičnom blagu". Pored toga, imao je zapažene uloge i u serijama "Srećni ljudi", "Stižu dolari" i "Bela lađa".

Ostvario je samo dve manje uloge u filmovima, u ostvarenjima "Poltron" i "Tesna koža", a evidentno je da je poslednjih godina nabacio nekoliko kilograma.

Aleksandar je jednom prilikom otkrio zbog čega nije završio glumu u srpskoj prestonici.- Bio sam u užem izboru u Beogradu, nisam primljen, ali me je zato Branko Pleša primio na odsek glume u Novom Sadu. Desila se slučajnost, kao i mnogo puta, s tim da je ova slučajnost bila odlična za mene jer sam od Branka Pleše mnogo naučio i bila mi je čast da budem njegov student - naveo je glumac bio za medije.- Novi Sad je u vreme kad sam ja studirao bio apsolutno bezbedan grad finih i dobronamernih ljudi. Naravno, kao student sa strane više sam bio upućen na druge studente koji, takođe, nisu bili Novosađani - kaže glumac i dodaje da je uživao u studijama ali i da žali zboj jedne stvari: "Žao mi je što nas je život tako razdvojio pa se ne viđamo onoliko koliko bih želeo."Dunić ima 52 godine, a sa suprugom koja je književnica i sinom, koje nikad ne ističe u javnosti, živi u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati