Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Blic.rs ]

14. 04. 2021. 10:16 0

"Bilo je jadikovanja i veselja" Mićanović o Urgentnom centru

Šarmantnog glumca Dragana Mićanovića publika već godinama gleda u raznim domaćim filmovima i serijama, a čini se, da je doktora Aleksu Radaka prihvatila na poseban način. O radu na seriji “Urgentni centar” glumac je imao štošta da kaže.

- Imao sam možda dva najveća izazova. Jedna ogromna količina epizoda i materijala koje je trebalo snimiti u određenom vremenskom periodu, koji nije bio veliki. Morali smo da snimamo jako brzo mnogo scena. Taj izazov koji je trajao 12 sati, gde smo imali gomilu scena da odglumimo za jedan dan svakog dana, gomilu različitih raspoloženja, emocija... Ogroman posao je bio postavljen ispred nas. Ja tako nešto nisam radio i pomislio sam da bi to bilo sjajno za glumačku kondiciju, da se oprobam u žanru brzog snimanja serija i takve produkcije - kaže glumac pa potom dodaje da je famouzni drugi izazov bio privatne vrste.- Moj otac je bio hirurg, ceo svoj radni vek je proveo u bolnici. Pomislio sam kako je on mogao ceo vek provesti u belom mantilu, možda bih ja mogao tih nekih godinu dana, koliko smo to snimali, da se okušam u njegovoj ulozi. To je i bila moja mala posveta njemu - objasnio je glumac, pa je potom dodaje da veruje da su medicinari heroji bez ikakve sumnje.

Pošto je glumac imao dosta scena sa koleginicama Slobodom Mićalović i Marijom Vicković, objasnio je da su njihove pauze i druženja iza kamera bila šarena. - One su divne koleginice, kao i svi ostali koji su radili na tom projektu. Zaista nosim divne utiske od svih kolega sa seta. Bilo je vremena i za jadikovanje i za veselje, ali i za divno druženje, jer je to nama bio posao godinu dana. Bilo je tu i utehe, jer smo uvek priskakli jedni drugima u pomoć. Ko god krene da tone, mora se naći neko da ih diže. Svi smo jedni drugima pomagali da ostanemo na površini i izguramo taj posao koji je pred nama - rekao je Mićanović za "Blic".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati