Poznati

Direktno.rs

12. 04. 2021. 13:30 6

Severina nakon reklame: Dajte još hejterskih komentara

Severina se oglasila na Fejsbuku nakon mnogobrojnih reakcija na kampanju "Hejt Sloveni".

Pevačica je na ovoj društvenoj mreži podelila intervju autora spota Predraga Ličine i dodala:

- Evo ga, mozak koji je smislio Hejt sLOVEni. Inače strastveni navijač Liverpula i sakupljač ploča, lutkica i heklanih miljea - Predrag Ličina - napisala je Severina i istakla Ličininu izjavu."Užasno mi je zanimljivo čitati hejterske komentare na ovaj 'Hejt, sLOVEni' spot... Tri sam za sada izdvojio; jedan je hrvatski, jedan je srpski i jedan je bošnjački. Hrvatski kaže da je ova cela kampanja zapravo prikrivena... Kao, jugokomunistički lobi ju je lansirao da ponovo udruži tri naroda... Onda ima jedan genijalan sa srpske strane, koji kaže - vidite vi kako Hrvaticu i Muslimanku igraju dve lepe žene, a Srbina igra mesar s bradom i sa satarom... I jedan s bošnjačke strane je genijalan, taj već ide stvarno u teoriju zavere, a kaže - vidite o čemu se zapravo radi u ovom spotu – znači, Muslimanka i Srbin se međusobno izvređaju, Muslimanka i Hrvatica se međusobno izvređaju, a nikada se ne izvređaju međusobno Srbin i Hrvatica, baš zato što su zapravo Srbi i Hrvati hteli uništiti muslimanski narod u Bosni", rekao je on tokom emisije.Severina je, potom, predložila svojim pratiocima da smisle i napišu još komentara uvredljive prirode.

- Pošto ovaj strastveni navijač Liverpula i sakupljač ploča, lutkica i heklanih miljea ima vremena i za pisanje fanzina pa skuplja top 20 hejterskih komentara, tražimo još 17... Molim vas, usrećite ga - poručila je pevačica.Spot "Hejt Sloveni" u kojem se pojavljuju Severina, Goran Bogdan i srpska glumica Hristina Popović u samo jednom danu od objave pogledalo je više od dva milona ljudi. Video je deo kampanje protiv govora mržnje, a pokrenut je od strane magazina "Buka" iz Banje Luke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati