Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

08. 04. 2021. 16:50 9

Merima: Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu

Glumica Merima Isaković navela je da je spremna da svedoči u korist Danijele Štajnfeld, koja je nedavno prijavila za silovanje glumca Branislava Lečića.

Isaković je u velikoj ispovesti za "Nedeljnik" ispričala da je Branislav Lečić pokušao da je siluje 1978. godine. Lečića je njena koleginica Danijela Štajnfeld prijavila za silovanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje se prema njenim rečima dogodilo 2012. godine.

Merima je u izjavi za Blic rekla da će, ukoliko je tužilaštvo pozove, svedočiti protiv Lečića.- Naravno da ću svedočiti. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima - rekla je Merima.

Merima Isaković je dodala da želi da čitaocima da prostora da prožive tešku i šokantnu priču koju je iznela u tekstu za "Nedeljnik". Na pitanje da li se čula sa Danijelom Štajnfeld, ona je rekla:

- Ne. Ne poznajem Danijelu, prvi put sam čula za nju kada sam prošle nedelje pročitala o njenoj traumi. Do mene vesti stižu sa zakašnjenjem jer mnogo radim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati