Poznati

Direktno.rs

05. 04. 2021. 14:09 47

Darko Mitrović: Ne tražim razumevanje niti sažaljenje

Voditelj Darko Mitrović, koji je pre šest dana dao otkaz na televiziji Nova S, oglasio se o budućem projektu koji je u pripremi i poručio da "ne traži sažaljenje".

Nakon davanja otkaza na TV Nova S tokom emitovanja emisije "Mentalno razgibavanje" čiji je i autor, Mitrović je prvi put poslao zvaničnu poruku ljudima koji su pratili njegov rad godinama.

On je na Tviteru objavio duži tekst u kojem je objasnio kako se oseća nakon otkaza i u kakvom je odnosu sa doskorašnjim kolegom Markom Stepanovićem koji će nastaviti da vodi "Razgibavanje".

- Nisam se oglašavao, davao intevjue, izjave, niti odgovarao na pitanja i uvrede posle mog odlaska sa Nove. Tako ću nastaviti i dalje. Ne mislim da sam ostao nedorečen, sve što sam želeo rekao sam u proteklih 15 godina. Oni koji kroz život koračaju širom otvorenih očiju, odavno vide istinu, ovi drugi mi zaista nisu važni, oni nažalost nikad neće progledati - počeo je Mitrović i dodao:

- Ne tražim nikakvo razumevanje niti sažaljenje, jer nema zbog čega. Nemam potrebu da se bilo kome pravdam jer sam tokom svih ovih godina bio iskren i prema vama i prema sebi. Oni koji moraju, neka se pravdaju. Sad nastavljam dalje. Imam vas kao vetar u leđa. To je sve što mi je potrebno.Potom se osvrnuo na odnos sa Stepanovićem, koji je, kao i publika koja je gledala njegov otkaz u programu uživo, ostao zatečen Mitrovićevim potezom.- Mom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Maretu želim puno uspeha, snage i sreće u daljem radu. Kad sam ustao i napustio studio, sačekao sam ga, zagrlio van očiju javnosti, pozdravio se sa njim i otišao. Toliko treba da znate. Sve ostalo je samo naša stvar - objasnio je voditelj.

Za kraj, najavio je budući projekat.

- Uskoro se javljam sa više informacija o podkastu i sajtu koji pokrećem. Nadam se da ćete biti uz mene kao i do sad. Hvala vam za sve ove godine podrške. Živi bili - zaključio je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 47

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati