Poznati

Direktno.rs

26. 03. 2021. 20:00 2

Glumica i "Tragač" razvedeni: Zdrav rastanak je moguć

Glumica Jelena Đukić govorila je o razvodu od reditelja Milorada Milinkovića i navela da je moguće ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerom.

Jelena je uspela da sakrije od javnosti činjenicu da već tri godine nije u braku sa Milinkovićem, koji je domaćoj publici najpoznatiji kao "Tragač" u popularnom kvizu "Potera". Kako je navela, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima.

 Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega - ispričala je glumica u razgovoru za magazin "Hello".Film "Vikend s ćaletom" privukao je veliku pažnju gledalaca, a Jelena je tumačila značajnu ulogu u ovom ostvarenju Miroslava Momčilovića.

- Taj film najbolji je pokazatelj da generacijama unazad ne znamo da komuniciramo sa decom. Glavni lik pokušava da uspostavi kontakt sa sinom, a i sam ima loš odnos sa sa svojim ocem. I tu se krug zatvara. Smatram da bi kao roditelji trebalo da naučimo da oprostimo našoj deci ako nisu postala ljudi kakvim smo ih zamišljali, kao što bi trebalo da oprostimo roditeljima što možda nisu znali sa nama - navela je ona i dodala:

- Ne postoji recept za roditeljstvo, postoji samo ljubav do koje se teško stiže kad su očekivanja velika. Deca ne smeju da budu projekti koji će ispuniti naše želje, već jedinke kojima treba pružiti ljubav i vetar u leđa da krenu svojim putem - zaključila je glumica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati