Poznati

Direktno.rs

09. 03. 2021. 22:09 0

Megan Markl u zagrljaju Divca

Vojvotkinja od Saseksa ili Megan Markl mnogo pre nego što je postala popularna i poznata, još kao devojčurak, imala je fotografiju na kojoj je sa njom i tadašnja aktuelna zvezda NBA lige Vlade Divac.

Megan Markl je i pre nego što je započela glumačku karijeru imala priliku da upozna mnoge poznate ličnosti. Njen otac Tomas Markl je, naime, stručnjak za rasvetu, i to toliko uspešan da je čak nagrađen i prestižnim Emijem.Zbog prirode očevog posla, Megan je odrasla okružena poznatim ljudima iz šoubiznisa, a na snimanju serije "Married... With Children" srela je jednog od najuspešnijih košarkaša na planeti.

Te davne 1993, tada dvanaestogodišnja Megan upoznala je Vlada Divca, koji je gostovao u prvoj epizodi osme sezone popularne humorističke serije.Keli Bandi, koju je igrala Kristina Eplgejt, pokušavala je u pomenutoj epizodi da šarmira Divca, koji je u to vreme nastupao za Lejkerse. Pre izvesnog vremena, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je tom prilikom nastala.

Pojavljivanje našeg sportiste u jednom od najomiljenijih sitkoma devedesetih privuklo je mnogo pažnje u Americi, a ćerka jednog od majstora za rasvetu, tada dvanaestogodišnja Rejčel Megan Markl, iskoristila je priliku da dođe na set i upozna Divca, jednu od najvećih svetskih zvezda u tom trenutku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati