Poznati

Direktno.rs

07. 03. 2021. 12:28 0

Supruga otkrila kako je Tozovac: Hteo bi kući, ali...

Predrag Živković Tozovac se bori sa koronavirusom, a njegova supruga Emilija, poznatija kao Mima, otkrila je kakvo je trenutno zdravstveno stanje pevača domaće muzike.

Tozovac se juče oglasio iz bolnice i poručio da se neće predati. Kako je naveo, "nije njegovo vreme još došlo da ode sa ovog sveta".

Sada se oglasila i njegova supruga, koja je otkrila kako se pevač trenutno oseća.- Malopre sam se čula sa njim. Prima odgovarajaću terapiju. Dobro zvuči i priča lepo. Rekla sam da mu isključi telefon. Stabilan je. Krvna slika mu je bolje i to je dobar pokazatelj za oporavak. Nema temeparaturu. Hteo bi da ide kući kaže da ne može da dočeka da izađe, ali ne može za sada - izjavila je za "Blic" Emilija i dodala da ju je juče pogodila informacija da je njena majka preminula od posledica korona virusa:

- Žena je imala pejsmejker, umrla je od srca. Imala 93 godine. Pejsmejker je nosila deset godina. Nema veze sa koronom - kratko je dodala supruga pevača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati