Poznati

Direktno.rs

06. 03. 2021. 22:00 0

Žene joj zavide, a ona nesigurna: Nazivali su me kitom

Kim Kardašijan rešila je da iz sebe izbaci sve negativne misli i osećanja koja su se skupljala tokom godina i u svojim Instagram storijima otkrila je kako se borila sa pritiskom medija i javnosti povodom njene figure i kilaže tokom i posle trudnoće.

Najpoznatija starleta na svetu potresla se pošto je odgledala dokumentarni film o pevačici Britni Spirs i uporedila je taj pritisak koji je šoubiz svet stvorio na Diznijevu zvezdu sa onim koji je i sama osetila na svojoj koži i to onda kada je žena najranjivija, dok je bila u drugom stanju.Iako Kim godinama postavlja trendove kada je izgled i oblačenje u pitanju i se smatra jednom od najzgodnijih žena, otkrila je da se tokom trudnoće osećala jako nesigurno, kao i da je pritisak medija ostavio psihičke posledice na nju.

- Kada sam bila trudna sa Nort patila sam od preklampsije, zbog čega sam oticala nekontrolisano. Ugojila sam se i porodila šest nedelja ranije. Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim telom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda. Takođe, mediji su me poredili sa kitom. Gledanje u sve fotografije onlajn i u magazinima učinilo me je tako nesigurnom. Plašila sam se da li će ikada moje telo izgledati kao pre trudnoće - napisala je Kim na svom Insta-storiju.Kako je dalje navela, maliciozni komentari i naslovi u medijima potpuno su je slomili.

- Bila sam posramljena nedeljnim naslovnim stranama, koje su učinile moje nesigurnosti tako bolnim, pa nisam mogla da izađem iz kuće mesecima kasnije. Stvarno me je slomilo - napisala je Kardašijanka i dodala:

- Srećom, uspela sam frustracije i osećanja posramljenosti da kanališem u motivaciju i to me je dovelo ovde, gde sam danas. Kada bih rekla da to nije ostavilo mentalne posledice na mene, lagala bih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati