Poznati

Direktno.rs

06. 03. 2021. 10:19 2

Lekar otkrio u kakvom je stanju Tozovac

Legenda srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) primljen je juče u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća, a sada se oglasio i anesteziolog.

Naime, Tozovac je imao ozbiljne probleme s plućima koji su posledica koronavirusa, zbog čega je primljen KBC "Dragiša Mišović", gde je stavljen na kiseonik.

Sada je anesteziolog bolnice NIkola Vasilijević govorio je o trenutnoj situaciji, te se dotakao i pevača koji je juče hospitalizovan.

- NJegovo stanje je stabilno, nalazi se na intenzivnoj jedinici nivoa 2, ne na intenzivnoj jedinici nivoa 2 ovde kod nas. Koliko je meni poznato, stabilno je i na niskom protoku kiseonika - rekao je doktor.Podsetimo, u bolnicu je dovezen sa obostranom upalom pluća, otkrio je izvor blizak pevaču.

- Tozovac se veoma loše osećao u poslednja dva dana, imao je temperaturu, ali nije to bilo toliko alarmantno. Međutim, protekle noći je osetio jak bol u plućima i to je već bio znak da mora u bolnicu. Kad je stigao, lekari nisu imali dobre prognoze i sada su mu nalazi veoma loši. Krvna slika je baš loša, a na kiseoniku je od kada je došao - ispričao je prijatelj legendarnog pevača i dodao:

- Lekari čine sve kako ga ne bi već sutra stavili na respirator, ali je stanje veoma ozbiljno. U toku noći će pratiti njegovo stanje i odluku o tome da li će ga staviti na respirator doneće ujutru.

Tozovac ima 85 godina, a pre dve godine zbog operacije karotide ostao bez svog raskošnog glasa. On je nedavno dospeo u žiži interesovanja kada se u tajnosti oženio dugogodišnjom partnerkom Emilijom Mimom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati