Poznati

Direktno.rs

04. 03. 2021. 11:26 4

Vesna Dedić otkrila koja pevačica je tražila njen OTKAZ

Vesna Dedić, novinarka i autorka emisije "Balkanskom ulicom", otkrila je sa kojom pevačicom je imala neprijatnost u saradnji.

Dedić je do detalja ispričala neprijatnost koju je imala sa makedonskom pevačicom Kaliopi. Kako je navela, Kaliopi nije ispoštovala dogovor oko snimanja, a potom je zapretila da će zatražiti Vesnin otkaz.

- Neću je nikada zvati. Mene su zvali sa makedonske televizije ili njen menadžer, ne mogu tačno da se setim, da mi kažu kako bi voleli da ona bude moja gošća. Ja sam rekla može, divna žena, jako je cenim, volim njene pesme. Bio je zakazan intervju u 14h i ja sam sa ekipom spremno čekala - počela je priču Vesna.- Ona je kasnila, u pola tri producentkinja kaže da su se čule i da je prošla naplatnu rampu. Rekla sam super, čekamo, neka dođe odmah. Na šta je rekla da ne želi odmah da dođe, da hoće da ide u hotel kako bi se našminkala, doterala i da smo dužni da je čekamo - rekla je voditeljka i dodala:

- Pozvala sam je i rekla joj: "Slušaj Kaliopi, ovde su kamermani, snimatelji, tonci, rasvetljivači koji imaju svoje radno vreme i koji rade za platu. Tebi ovaj intervju dosta znači u karijeri. I dati intervju na "RTS-u" u "Balkanskoj ulici" na sat vremena, to bi trebalo da bude čast. Ne dozvoljavam da mi iko maltretira ekipu zbog šminkanja. Ti si dovoljna veliko ime da možeš da se pojaviš pred kamerama i sa malo maskare i pudera".- Ona je rekla da ne dolazi u obzir i da će zvati tadašnjeg direktora da mu kaže da mi da otkaz, ako je ne budem čekala. Rekla sam joj, pozovi slobodno. Ona se nije pojavila na snimanju, ja nisam htela da čekam nekoliko sati. Nikada joj to neću zaboraviti - rekla je voditeljka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati