Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

03. 03. 2021. 14:22 0

Mirka: Prvi poljubac sam imala na snimanju "Anđela"

Glumica Mirka Vasiljević priznala je da joj se prvi poljubac u životu "dogodio" na setu filma "Mi nismo anđeli 2", a da snimanje tih scena nije bilo nimalo prijatno.

Pomenuto ostvarenje Srđana Dragojevića, odnosno nastavak kultnog filma iz 1992. godine, snimljeno je pre tačno 17 godina. Mirka je odabrana za glavnu žensku ulogu u moru devojčica koje su se tada borile da se nađu u ovom filmu.

Ona je u tom trenutku imala samo 13 godina, a u filmu je morala da se poljubi sa četiri različita glumca.- U tom filmu imala sam tri-četiri partnera sa kojima sam se ljubila i to mi je bilo najteže, jer sam imala samo 13 godina. Najveći strah i stres sam osećala zato što je trebalo da se ljubim sa nepoznatim ljudima, a nisam imala nikakvog iskustva. Svakog dana sam proveravala da li ću morati da snimim ljubavne scene. Kada bi mi rekli da nema takvih kadrova, odahnula bih - ispričala je Mirka kroz smeh i objasnila da je prvi, pravi poljubac imala pred kamerama:

- U osnovnoj školi sam imala neke simpatije, ali to su sve bili neki poljupci u obraz i na brzinu. Prvi, ozbiljniji poljubac imala sam na snimanju filma "Anđeli 2". Prve emotivne scene imala sam sa Goranom Jevtićem. Sećam se da sam bežala od njega na setu, da nemamo nikakav kontakt, zato što mi je sve to bilo strano i stresno. Celu noć pre te scene nisam spavala. Moji su mi rekli da će krenuti sa mnom na snimanje, ako treba. Otišla sam sama da probijem led. Goran je primetio da mi je nelagodno pošto je bio stariji i iskusniji i na pravi način mi je prišao i pomogao. Objasnio mi je da je to uloga i da to ne radi Mirka, već Sofija i da su takve scene uobičajne za ovaj posao - objasnila je.

Mirka se osvrnula i na 12 godina dugu vezu sa fudbalerom Vujadinom Savićem.- Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece, hoću da živim i umrem pored njega. Znamo se od moje druge godine, vikendice naših porodica bile su blizu jedna druge. Smuvali smo se kada sam bila na splavu gde je Zvezda slavila titulu, a drugarica slavila rođendan. Srela sam ga i mahnula mu, on mi je rekao da će me sutradan voditi na kafu. Brzo smo se smuvali i shvatili da smo jedno za drugo. Rekla sam mu odmah da nisam devojka za zezanje, za jedno veče - rekla je Mirka i dodala da nema strah da će je partner prevariti:

- Ne strepim da će me Vujadin prevariti, ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti, i da se desi, sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nema poverenja. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno - zaključila je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati