Poznati

S. J.

02. 03. 2021. 12:01 0

Sarajevskom glumcu Bred Pit uskočio u kadar (FOTO)

Branko Đurić Đuro oduševio je svoje fanove na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj je sa velikim holivudskim zavodnikom Bredom Pitom.

Sarajevski glumac i muzičar sa ljubljanskom adresom 2011. godine igrao je u filmu "U zemlji krvi i meda" Anđeline Džoli, bivše Pitove žene, kada je i nastao ovaj neobični selfi.Na fotografiji Đuro se nalazi u društvu još jednog sarajevskog glumca Feđe Štukana, ali i nekada i zvanično najlepšeg muškarca sveta Breda Pita.

- Feđa Štukan i ja sa nekim tipom koji nam je uleteo u kadar - napisao je Đuro ispod objave na Instagramu.Jednom prilikom Đurić je ispričao i anegdotu iz tog perioda. On je objasnio kako je Bred Pit, kada bi išli na pivo, dolazio motorom i nije skidao kacigu, već bi samo dizao i spuštao štitnik.

Kada ga je Đuro pitao zašto to radi, Pit je odgovorio da je bolje da kažu da je budala što pije pivo sa kacigom, nego da ga prepoznaju. Branko je otkrio i da je sa Bredom igrao i ćize-blize, staru sarajevsku igru u kojoj treba baciti novčić što bliže određenoj crti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati