Poznati

[ Izvor: N1 ]

26. 02. 2021. 11:59 11

Minja Miletić ubrzo u studiju: "Neće biti zabranjenih pitanja"

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa "N1" televizije Minja Miletić vraća se na male ekrane 1. marta, posle godinu i po dana pauze.

- Ponovo se vraćam u studio "Novog dana". Sa nestrpljenjem očekujem povratak na posao, kako bih nastavila da se bavim pitanjima koje su od interesa javnosti - ističe Minja Miletić.

Kako navodi, 2020. godina bila je vrlo izazovna za sve medije "jer je to bila godina korone, protesta, izbora a sada smo ušli u godinu masovne vakcinacije, brige i zbunjenosti naroda oko toga šta nas očekuje u budućnosti".- Godina za nama je bila teška, ali i otrežnjujuća jer je pokazala kako "zajednicki neprijatelj" može da se pojavi nenadano i kako u takvim situacijama na videlo izlazi sva sposobnost/nesposobnost, pouzdanost/nepouzdanost, poverenje/nepoverenje političke strukture Srbije… To su opoziti koje traže tumačenje, odgovore i analizu iz više različitih uglova. To su teme koje će biti centralne u "Novom danu" i koje će biti tačka spajanja svih nas - navodi ona.

Minja Miletić će uređivati i voditi jutarnji program od ponedeljka do četvrtka, dok će ostalim danima gledaoce u studiju čekati Nataša Miljković, a kako navodi nema i neće biti zabranjenih pitanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati