Poznati

Direktno.rs

24. 02. 2021. 12:08 0

Glumica kao dete provela 18 meseci na psihijatriji

Američka glumica Dru Barimor otkrila je gostujući u jednoj emisiji da je u periodu kada je imala 13 godina provela 18 meseci na psihijatriji.

Dru je planetarnu popularnost ostvarila još kao dete, ulogom u hit filmu "E.T." koji je pratio zemaljske avanture simpatičnog vanzemaljca. Ipak, prerana slava je učinila svoje, pa je Barimor u ranom tinejdžerskom dobu počela da se suočava sa problemima.

- Zabavljala sam se po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam totalno van kontrole  ispričala je 46-godišnja glumica čija je burna tinejdžerska prošlost poznata javnosti.Kako je objasnila, majka je odlučila da je hospitalizuje jer nije znala šta drugo da uradi.

- Mislila je da je stvorila čudovište i nije znala šta da uradi sa mnom. Bio je to njen očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila izvan kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Verovatno je osećala da nema kome da se obrati - objasnila je Dru i opisala kako je izgledao period na psihijatriji:

- Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste radili gluposti, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili bi vam ograničili kretanje vezivanjem.Uprkos zastrašujućem iskustvu, kaže da je boravak u psihijatrijskoj ustanovi najbolja stvar koja je mogla da joj se dogodi.

- U bolesnom smislu, ništa bolje mi se u životu nije dogodilo, jer me je to ohladilo i smirilo - rekla je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati