Poznati

Direktno.rs

24. 02. 2021. 11:02 0

Tanja Bošković: Nervira me narativ koji se stvorio oko virusa

Glumica Tanja Bošković govorila je o nemogućnosti da ode u voljeni Herceg Novi zbog pandemije koronavirusa, razlozima zbog kojih nikada neće prestati da puši, ali i o tome zašto je odustala od ideje partnerske ljubavi.

Bošković je u razgovoru za časopis "Story" potvrdila svoje reči koje je davno izgovorila: da partnerska ljubav nije za nju.

- Nije mi dato da je proživim i dan-danas mi bude žao zbog toga, ali s druge strane, dobila sam mnogo više drugih ljubavi nego što sam zaslužila. O erosu nemam  mnogo razloga da govorim, on je potrošen u glumi. O partnerstvu ne razmišljam uopšte, osim ako je reč o odnosima na sceni. Inače, verujem u svetu tajnu braka i puna sam poštovanja prema toj instituciji, samo što ja nikada nisam umela da je ostvarim kako treba - navela je glumica.Kako je rekla, tome se ne nada ni u budućnosti.

- Ne, mene to ne interesuje uopšte. Veliki sam obožavaoc ljubavi, volim da gledam druge kako u tome uživaju, samo ne znam da to i sama izvedem. Ne želim da se maltretiram oko nečega što mi ne ide. Umem da dam savete, ali to je to. Ceo život sam sama, navikla sam, takve sam unutarnje građe. Ima još mnogo drugih stvari koje do kraja ovog fizičkog života, na zemlji, imam da uradim i bio bi vrhunac moje gluposti da se bavim nečim što mi nije išlo od ruke ni kada sam bila mlada, a kamoli sada.

Bošković je otkrila da bi volela da živi blizu mora i da joj je teško palo to što dve godine za redom nije mogla da ode u Herceg Novi, gde inače letuje.- Pretprošlog leta nisam jer mi je tata tada umirao, a ovog prošlog nisu me pustili da uđem u Crnu Goru zbog pandemije. Užasno sam bila ljuta zbog toga. Nervira me čitav narativ koji se stvorio oko virusa. Znate, ako ne umrem od tuge, onda mi je svejedno od čega sam umrla. Kažu "prestanite da pušite i živećete pet godina duže", baš me briga. Ako se budem lišila svega što će mi navodno skratiti život, onda šta će mi ta ljuštura koja samo opslužuje moje ludilo, onda to više nisam ja - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati