Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

14. 02. 2021. 10:56 11

Kovid žurka u domu Željka Mitrovića (VIDEO)

Da zakon u Srbiji nije isti za sve još jednom su sinoć potvrdili Željko i Milica Mitrović, koji su u svom domu napravili žurku povodom rođendana svoje ćerke. Na velikoj proslavi, kako je Mitrović napisao na društvenim mrežama, pozvani su svi prijatelji njihove ćerke iz Londona.

Nije reč ni o kakvom tajnom veselju. Sve je bilo vrlo javno i transparentno. Tokom večeri, Željko je na Tviteru objavio nekoliko video snimaka sa slavlja, a isto je učinila i Milica Mitrović na svom Instagramu profilu.

Jasno se vidi da u prostoriji ima više od pet ljudi, uprkos propisanim epidemiološkim merama koje takva okupljanja zabranjuju. Niko od njih nije držao distancu i niko nije nosio masku, piše Nova.rs.Postavlja se i pitanje da li su prijatelji njene ćerke koji su iz Londona stigli u Srbiju uradili obavezan PCR test, posebno u trenutku kad mnogi nadležni upozoravaju na širenje novog soja britanskog korona virusa.

Radilo se o proslavi 21. rođendana Kristine, ćerke Milice i Željka.- Sve je spremno za Kristinino world wide punoletstvo, (21. rođjendan), ali Kristine još nema! Valjda će da svrati kod mame i tate kući jer smo doveli u Beograd sve njene prijatelje iz Londona - napisao je Željko na Tviteru uz snimak atmosfere sa slavlja.Domaći mediji navode i da se Željko super provodio, te da se u nekom trenutku popeo na stolicu i đuskao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati