Poznati

Direktno.rs

13. 02. 2021. 13:00 0

Porodila se srpska manekenka: "Pozitivna sam na koronu, nisam videla bebu"

Manekenka Ivana Korab se porodila i na svet donela dečaka. Ipak, zbog pozitivnog rezultata na koronavirus, njoj nije dozvoljeno da vidi dete.

Ivana je putem Instagrama potvrdila da se porodila, ali je usput uputila kritiku pojedinim medijima.

Manekenka se oglasila na Instagram storiju i napisala da joj neki naslovi na portalima "kvare najlepši period u životu".- Jako je ružno da na ovaj način kvarite nešto što treba da bude najlepši period u mom životu. Pozitivna sam na koronu i nisam videla bebu ni sama, a ne otac da nas obiđe… Kao što znate procedura je takva da niko ko nije neophodan ne ulazi u porodilište. Umesto da čestitate vaš naslov zvuči ovako. Jako tužno. Mnogo je teško danima ne videti svoje tek rođeno dete i nije mi baš do Instagrama i objavljivanja kakva je situacija - napisala je ona.Ona je nedavno otkrila i da nije lako zatrudnela.

- Išli smo na vantelesnu oplodnju i prilično smo se pomučili oko trudnoće, tako da je nama ovo nešto najlepše što je moglo da nam se desi i što smo željno s nestrpljenjem iščekivali - rekla je Ivana pre nekoliko meseci i otkrila da je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka sa svojim izabranikom, za kog se udala u tajnosti, daleko od medijske pažnje. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati