Poznati

I. D.

02. 02. 2021. 07:00 0

Ivana Zarić: Udata za mlađeg glumca i zamalo odustala od TV karijere

Voditeljka Ivana Zarić je godinama prepoznatljivo TV lice, ali je manje poznato da je u jednom trenutku zamalo zauvek napustila televizijski posao.

Ivana je tokom duge karijere radila na raznim televizijama i postala jedna od najpoznatijih voditeljki. U jednom trenutku je odlučila da napravi pauzu kako bi se posvetila porodici, a 2011. godine se posle duže pauze vratila na male ekrane, emisijom "Žene" koju je vodila sa još tri koleginice.

- Poziv za emisiju "Žene" došao je u pravom trenutku. Bila mi je potrebna pauza posle 20 godina aktivnog rada i vreme da se okrenem sebi i svojoj porodici. Bila sam prilično umorna od toliko godina neprestane akcije, jurnjave za rejtingom, stresova i imala sam period kada sam zaista želela i zauvek da se pozdravim s televizijom. Ko zna, da nisam dobila poziv sa Prve srpske televizije, možda bi se to i desilo - ispričala je tada Ivana.Van poslovnog okruženja je retko viđamo. Čuva svoju privatnost i ne deli detalje iz privatnog života sa javnošću. Poznato je da je u braku sa glumcem Ivanom Zarićem sa kojim ima dve ćerke - Olgu i Katarinu.Suprug je mlađi od nje četiri godine, ali im to nikada nije predstavljalo problem. O tome je Ivana pričala u jednom od retkih intervjua.

- Mlađi je, ali nisam to nikada doživljavala kao problem. Vrlo je ozbiljan, često ozbiljniji od mene, a dese se i situacije kada se ja osećam kao balon pa odletim, a on me prizemlji. Važno je samo da li su se ljudi pronašli. Okolina obožava da prebrojava godine, ali onima koji se vole, to ni ne padne na pamet - rekla je Ivana svojevremeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati