Poznati

I. D. [ Izvor: slobodaonline.rs ]

28. 01. 2021. 12:32 27

Katarina Radivojević tabloidima i Šešelju: Vidimo se na sudu

Glumica Katarina Radivojević reagovala je na tvrdnje Vojislava Šešelja da joj je Vladika Grigorije kupio kuću u Kaliforniji jer su bili u ljubavnoj vezi i najavila tužbu protiv lidera Srpske radikalne stranke.

Dnevni list "Objektiv" objavio je u utorak 26. januara vest da je vladika Grigorije kupio kuću poznatoj srpskoj glumici, a izvor ovih navoda je Vojislav Šešelj.

- Hoćete li da kažem koju glumicu je vladika poslao u Holivud? Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare. E, to je Katarina Radivojević - rekao je lider SRS-a gostujući na TV Pink.Glumica je demantovala njegovu izjavu i najavila tužbu.

- Na ove gnusne lažne napade odgovaram tužbom. Verujem u naš pravosudni sistem koji mi je više puta do sada pokazao da pravilno radi svoj posao. Vidimo se na sudu. Šešelj, svi oni koji ovo objavljuju i ja, gde ću se sa zadovoljstvom odbraniti od ovakvih odvratnih, lažnih i malicioznih napada. Ja sam iz hajdučkog roda i ne dam na sebe, i te kako umem da branim svoju čast i veru u Hrista - poručila je Radivojević u izjavi za portal Sloboda Online.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati