Poznati

I. D.

26. 01. 2021. 09:10 1

"Televiziju nisam gledala da se ne bih napajala paranojom"

Glumica Katarina Žutić otkila je novi vid kreativnog izražavanja kada je zbog pandemije obustavljen rad pozorišta i kada su prekinuta televizijska snimanja.

Naslednica Svetlane Bojković je ispričala da joj je nova strast likovna umetnost koju je otkrila u izolaciji usled pandemije jer nije mogla da živi bez rada.

- Kada smo zbog pandemije bili zatvoreni u svojim domovima, bilo mi je stresno, između ostalog, i to što ništa ne radim, pošto sam pre toga imala mnogo poslovnih obaveza. Na moju sreću, baka i deka su mi u nasleđe ostavili vikendicu pored Beograda, Pa sam se sa suprugom i kucim preselila tamo. Nisam gledala televiziju kako se ne bih napajala paranojom - ispričala je Katarina i dodala:- Ubrzo mi je trebalo nešto više od samog bega, nešto zbog čega ću se osećati kao kreativna osoba, jer bez toga ne umem da živim. Polako je kretalo proleće, stidljivo su cvetale biljke, pa mi je palo na pamet da ih prenesem na papir. I ranije sam slikala, ali ovog puta sam odabrala akvarel - otkrila je glumica u intervjuu za časopis "Glora".

Njena majka joj je tražila jedan akvarel kao rođendanski poklon, ali se to zamalo neslavno završilo.

- Da, napominjem da moja mama nije likovni kritičar, ona navija za mene, pa možda i nije preterano objektivna. Njoj se dopala jedna slika, koju sam u međuvremenu uspela da pokvarim, pa je dobila neku drugu - kazala je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati